HaTha jóga Mika Ildivel

HaTha jóga Mika Ildivel és a Hold támogatásával

 

 

kep_136.jpg

A nevem: MIKA ILDI

 

A nevem Mika Ildi és 58 éves vagyok.

A jógával 17 évesen találkoztam először. Érdekelt, de még nem vonzott be.

Pár évvel később a kezembe akadt a Sportolj velünk havilap 1977/júniusi száma. Ez az újság lett akkori rendszeres gyakorlásom alapja. Úgy éreztem ezért érdemes hamarabb felkelni.

Kisebb - nagyobb kihagyások után, az otthoni gyakorlások mellé évekkel később találtam egy olyan csoportot, ahol már oktató segítségével tudtam tovább folytatni a gyakorlást. Az oktatót Szabóné Hegedűs Zsuzsának hívják. Innentől kezdve lett a jóga szerves része az életemnek. Zsuzsának köszönhetően kezdtem el asztrológiai tanulmányaimat is. Kezdett összeállni bennem egy kép a jógáról, a természetes életmódról, az alternatív gyógyászatról. Reiki mester lettem 2003 -ban. Különböző energetikai tanfolyamokon tanultak és az asztrológia egészségügyi részét megfigyelve kezdtem összekapcsolni a jógát és a természetet, konkrétan a Hold hatásait a testre.

10 éve rátaláltam Málnai Tiborra, akit mesteremnek tekintek. Tibortól tanultam meg elmélyíteni a gyakorlást, a jóga értelmét.

2002-ben sikeres jógaoktatói vizsgát tettem és azonnal elkezdtem az oktatást egy Általános Iskolában Csillaghegyen. Csodálatos két évet töltöttünk el az egyre növekvő létszámú csoporttal. Azóta oktatok fitness klubbokban, ezoterikus stúdiókban.

2010. ben elkezdtem a Mandala Jógastúdió által szervezett gerincjóga oktatói tanfolyamot, melyet összekötöttek az OKJ Sportoktatói vizsgával. Sikeres vizsgát tettem 2011 ben.

Minden évben 4 tábort tartunk, télutón böjtölünk, tavasszal energetizálunk, nyáron nyaralunk, ősszel befelé figyelünk.

A táborok helyszíne Magyarország energetikailag kiemelt helyein: Dobogókőn, a Visegrádi hegységben, a Balatonfelvidéken és a Pilisben van.

 

2011 augusztus közepétől Németországban élek. Most itt készülök beindítani új csoportot.

 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 21
Tegnapi: 8
Heti: 21
Havi: 370
Össz.: 104 828

Látogatottság növelés
Oldal: Bemutatkozás
HaTha jóga Mika Ildivel - © 2008 - 2018 - mikaildi.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »